Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israelsk innslag på Roseslottets kulturfestival

Den israelske kokken og mediepersonligheten Gil Hovav kommer til Roseslottes kulturfestival. (Foto: Pressefoto)
Og du kan få rabattert inngang til festivalen.

Onsdag 21. juni blir det et israelsk innslag på Roseslottets kulturfestival ved Frognerseteren i Oslo. Dette er en ikke-politisk kulturfestival som fokuserer på folklore, individ og humanisme. Årets deltakere inkluderer ambassader og kulturorganisasjoner fra flere land, inkludert Israel.

Festivalens israelske innslag er Gil Hovav, en av Israels ledende kulinariske journalister og TV-personligheter. Han kommer fra en av de mest kjente jødiske familiene i verden: Oldebarn av Eliezer Ben-Yehuda, som sto for gjenopplivingen av det hebraiske språket; barnebarn av Itamar Ben-Avi, som startet moderne hebraisk journalistikk; og sønn av Moshe og Drora Hovav, som grunnla Israels moderne offentlige radio.

– Vi gleder oss over å være vertskap for Gil mens han tar oss gjennom det hebraiske språkets fantastiske reise gjennom historien og verdens kulturer. Om du ikke allerede har besøkt Roseslottet er dette en utmerket mulighet til å se utendørs-museet på årets lengste dag, skriver den israelske ambassaden i Oslo i en pressemelding.

Hvis du ønsker å være med og feire israelsk språk og kultur på denne festkvelden, så tilbyr den israelske ambassaden en rabattert vennepris til bare 100 kroner per person. De som er interesserte må sende en epost til culture@oslo.mfa.gov.il innen den 20. juni.

Innslaget med Hovav varer mellom klokken 17.00 og 17.40.

Øvrig program til festivalen finner du ved å klikke på denne lenken.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart