Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tidligere SV-politiker om kvinnelig israelsk helt: – Må ho brenne

19 år gamle Eden Alon Levy døde i kamp med Hamas-terrorister 7. oktober 2023. (Foto: Privat)
19 år gamle Eden Alon Levy kjempet tappert mot Hamas-terrorister og reddet 100 mennesker under massakren 7. oktober. Tidligere SV-politiker Eirik Nilsen håner den 19 år gamle helten i sosiale medier.

Den 19 år gamle stabssersjanten Eden Alon Levy ble drept i kamp med Hamas-terrorister 7. oktober 2023. Flere israelske medier har skrevet om 19-åringens heltemot, hvordan hun i klart undertall tok opp kampen med Hamas-terroristene. Hun ofret sitt eget liv, men reddet 100 rekrutter hun hadde ansvaret for.

På Facebook har brukeren Marit Larsen lagt ut et bilde og en hyllest av Levy med teksten «Edon Alon falt i kamp 7. oktober 23 i en alder av 19 år, hun kjempet tappert og fryktløst og reddet over 100 liv.» Innlegget er på kort tid blitt delt 160 ganger.

De fleste uttrykker respekt til den unge kvinnelige soldaten, men noen velger også å hetse den avdøde 19-åringen. Tidligere SV-politiker og 2016-vinneren av Rallarprisen, Eirik Nilsen, bruker latter-emojey på innlegget og skriver: «Måtte ho brenn» etterfulgt av en flamme-emojey.

Den tidligere SV-politiker hetser den avdøde 19-åringen. (Foto: Skjermdump)

Nilsen ble landskjent etter at han ble tiltalt for å ulovlig å ha skjult og hjulpet flyktninger på midten av 2010-tallet. Han ble til slutt frikjent. Han ble i 2016 nominert til «årets godhetstyrann» av Norsk Folkehjelp. Han vant Rallarprisen samme året.

Han har også gjort seg landskjent for å hetse politiske motstandere, blant annet daværende innvandringsminister Sylvi Listhaugs statssekretær Vidar Brein-Karlsen. Han har også skrevet til Frp-politiker Jon Helgheim at han er «et svin og utyske» og at han har «null verdi som menneske».

Nilsen var tidligere lokalpolitiker for Arbeiderpartiet, men gikk senere over til Sosialistisk Venstreparti. Han har ikke vært aktiv i partiet de siste årene.

De siste årene har han også støttet Ukrainas forsvarskamp mot Russland. Jødiske soldater som forsvarer landet sitt mot terrorister som massakrer, voldtar og kidnapper bruker han derimot fritiden sin på å hetse.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart