Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Norge øker støtten til palestinerne med 27 prosent

Palestinerne får allerede minst fem ganger mer norsk bistand per hode enn fattige og krigsherjede afrikanske land. Likevel varsler utenriksminister Jonas Gahr Støre en økning på 27 prosent i bistanden til palestinerne for år 2008.

– For å sikre at offentlige ansatte fortsatt kan få utbetalt lønn, og sikre helse og utdanning til palestinerne, har Norge innenfor budsjettet for 2008 besluttet å øke budsjettstøtten til palestinske selvstyremyndigheter med 85 millioner kroner til 310 millioner kroner for inneværende år. Den samlede norske støtten til det palestinske folk i år blir da på 790 millioner kroner, opplyser Støre i en pressemelding tirsdag formiddag.

I år 2007 gav den norske regjering totalt 622 millioner kroner i bilateral og multi-bilateral bistand til det palestinske folk. Se full oversikt over bistandsmottakerne.

I januar 2007 dokumenterte den israelske organisasjonen NGO Monitor hvordan norske bistandspenger i tidligere år ble kanalisert gjennom organisasjoner som driver en intens politisk kamp mot Israel. Dette endret seg ikke i bistandsåret 2007.

Utenriksminister Jonas Gahr Støre ledet mandag 22. september møtet i den internasjonale giverlandsgruppen (AHLC) for bistand til Det palestinske området.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart