Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

8 år gamle Jana på Fatah-TV: – Jeg er så glad for at min 15 år gamle kusine døde som martyr

8 år gamle Jana på Fatah-TV: – I dag var jeg så glad, så glad på hennes vegne. Gratulerer med martyrdøden. (Foto: Skjermbilde, PMW)
I flere tiår har de palestinske selvstyremyndighetene (PA) indoktrinert barn til å ofre livet i terrorangrep mot israelere. Du er med på å betale for galskapen via norsk PA-hjelp.

Dessverre er det ikke noe nytt at det palestinske samfunnet er gjennomsyret av en dødskult. I generasjoner har palestinere i de palestinske selvstyreområdene (PA) blitt indoktrinert til å elske martyrdøden – ikke livet. MIFF har i årevis påpekt at dine og våres skattekroner er med på å finansiere galskapen.

PA har mistet kontrollen over Jenin – MIFF har en stund skrevet om at de palestinske selvstyremyndighetene (PA), som Norge pumper milliarder av skattekroner inn i, har mistet kontrollen over flere av sine byer i Judea og Samaria – spesielt byen av Jenin, der terrorgrupper truer Israels sikkerhet. Til tross for PAs forpliktelser i Oslo-avtalene, har de ikke vist vilje eller evne til å stoppe terrorgruppene i deres selvstyreområder. Derfor har det israelske forsvaret (IDF) i en lang periode gjennomført daglige antiterroroperasjoner for å beskytte sin befolkning mot terror. En ny IDF-rapport viser at minst 52 israelere i juni 2022-juni 2023 betalte med livet for palestinsk terror – minst 15 av terrorofrene ble drept av terrorister fra Jenin.

Tenåringsterrorist hedret – Forrige måned ble 15 år gamle Sadil Ghassan Naghnaghiya Turkeman, som var medlem av den iranskstøttede terrorgruppen Palestinian Islamic Jihad (PIJ), drept under IDFs antiterroraksjon i Jenin.

Naghnaghiya filmet skuddvekslingen mellom israelske soldater og palestinske terrorister da hun ble skutt. IDF-talsmannen uttalte at hun neppe ble skutt av IDF-soldater, skriver Palestinian Media Watch (PMW), som har fulgt palestinske medier i flere tiår.

Naghnaghiya spredte terrorstøtten sin på Facebook – i profilbildet sitt poserte hun med en M16 og hadde lagt til: – Vi elsker ikke martyrdøden, martyrdommen elsker oss … #Jenin_martyrenes_mor” [Det israelske forskningsinstituttet Meir Amit Intelligence and Terrorism Information Center, 27. juni 2023]

[Profilbilde – Sadil Ghassan Naghnaghiya Turkeman, Facebook, 12. juli 2023]
[Det israelske forskningsinstituttet Meir Amit Intelligence and Terrorism Information Center, 27. juni 2023]

Etter at Naghnaghiya ble drept, gikk hennes 8 år gamle kusine på Fatah TV for å gratulere henne: – 1000 ganger gratulerer med martyrdøden din, jeg er så glad for at min kusine led martyrdøden.

Palestinske barn er ikke født med et ønske om å drepe for å bli drept – de får ideen via indoktrinering og hjernevasking via morsmelken. I flere tiår har PA hatt som mål å hjernevaske palestinske barn til å ofre livet for terrorister mens de dreper israelere og norskee skattebetalere er med på å finansiere galskapen PA har hjernevasket 8 år gamle Jana og 15 år gamle Naghnaghiya å se frem til martyrdøden – ikke livet.

Allerede i 2002 delte PMW sjokkerende klipp fra PA TV av to 11 år gamle palestinske jenter som sa: – Martyrdøden er en veldig vakker og søt ting. Vi vil ikke ha denne verden, vi vil ha livet etter døden.

Se klippet her:

Denne artikkelen er skrevet av Rika Sissi Greenberg for miff.dk og bearbeidet for miff.no av Kjetil Ravn Hansen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart