Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Leserbrev:Synagogene brenner!

Det siste halvannet året er 70 franske synagoger angrepet med molotovcocktails, hjemmelagde bomber eller steiner. Jødiske barneskoler er stukket i flammer, skolebusser steinet. Angrepene på jøder er ikke tilfeldige hendelser - det dreier seg om systematisk vold mot en religiøs minoritet. Men det er ikke nynazister eller høyreekstreme som står bak. Angrepene kommer fra arabiske ungdommer, og hyppigheten varierer i takt med situasjonen i Midtøsten. Tilsvarende ser vi i mange europeiske land.

LO har nettopp bekreftet at de vil utslette Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Så langt har det heldigvis ikke kommet til slike ytterligheter her i Norge. Men det er nok av folk som nører opp under jødehatet. De finnes både i form av venstreradikale journalister i aviser og NRK, og ledelsen i LO som har startet boikott av israelske varer. I Oslo ble til og med et jødisk musikkband nektet å opptre. Resultatet er bl.a. at jødiske barn mobbes på skolen og synagoger utsettes for hærverk. Dette minner om Tyskland på 30-tallet. Hetsen mot jødene er skremmende.

Det ser ut til å være helt legitimt å mobbe jøder. Alle midler tas i bruk for å undergrave den demokratiske staten Israel, og midlene som tas i bruk er avskyelige. Dette må stanses før det utarter seg enda mer.
Jødeantipatien viser seg på flere områder: Jødiske skoleelever i Norge blir mobbet av medelever på grunn av Midtøstenkonflikten. Lærerne reagerer med å be mobbeofrene fjerne jødiske symboler som eksempelvis halssmykker. Dette er utrolig, lærerne skal jo forsvare mobbeofrene – ikke mobberne! På samme tid oppfordret LO-leder Gerd-Liv Valla folk til å boikotte Israel. Det er skremmende at hun bruker LO til å nøre opp under jødehetsen, men jeg er ikke overrasket med tanke på hennes kommunistiske fortid.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart