Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

PA TV: – Regn renser Jerusalem for jødenes urenhet

Grunnen til at det regner i Jerusalem er at muslimene skal slippe å traske rundt i byen på veier som er tråkket opp av skitne jødiske føtter, hevder palestinsk fjernsynsprogram.

Antisemittismen i fjernsynssendingene til de palestinske myndighetene, PA TV, fortsetter med uforminsket styrke.

Så sent som 6. november i år ble det hevdet at regnet faller i Israels hovedstad i Jerusalem for å rense byen fra jødenes urene fotsteg, for muslimenes skyld. Det skjedde i programmet «Blikket på Jerusalem», melder Palestinian Media Watch (PMW).

– Gulldomen (Klippemoskeen) skinner med himmelens farger. Med de hvite skyene, på den festlige helligdagen [Id] er bra for innbyggerne. Regnet renser sporene etter de fremmede [jødene], slik at føttene [til muslimer] i bønn ikke vil trå i urenheter, hevdes det i programmet.

Se innslag her.

Den palestinske fjernsynskanalen er under PA-president Mahmoud Abbas’ direkte ansvar.

«Synd og råttenskap»
Tidligere i høst skrev PMW om hvordan det samme programmet beskrev jøder i bønn ved Vestmuren som «synd og råttenskap». Det ble også antydet at det foreligger planer om å bygge et boligområde i området rundt Vestmuren «når de [israelerne] forsvinner fra bildet, som et glemt kapittel i vår bys historie».

– De [israelerne] vet med visshet at våre [palestinske] røtter er dypere enn deres falske historie. Vi, fra balkongen i vårt hjem, ser ut over den [islamske] helligheten, og på synd og råttenskap [jøder som ber ved Vestmuren] i et område som før hadde [arabisk] befolkning og boliger. Vi tegner nye kart. Når de [israelerne] forsvinner fra bildet, som et glemt kapittel i vår bys historie, vil vi bygge det opp igjen [boligområdet]. Mughrabi-kvarteret vil bli bygget her [foran Vestmuren], hevdes det i programmet.

Se innslag her.

PA benekter jødenes historiske tilknytning til særlig Jerusalem, inkludert tempelområdet og Vestmuren, på tross av en jødisk tilstedeværelse i flere tusen år. Jødene er også det eneste folket som har hatt byen som sin hovedstad.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart