Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

SANKSJONER: Israel letter litt på trykket

Statsminister Sharons sikkerhetskabinett bestemte i går kveld å gi lettelser i sanksjonene mot de palestinske myndighetene. Det betyr konkret at sement og andre bygningsmaterialer blir tillatt fraktet inn i de palestinske områdene, og fiskerne i Gaza kan gjenoppta sitt arbeid.
– Der det er mulig å stanse blokadene, vil vi gjøre det, sies det i uttalelsen fra møtet. Det åpnes imidlertid ikke for at palestinske arbeidere skal få komme på jobb i Israel.
PLO-formann Yassir Arafat brukte dagen i går til møter med president Ghaddafi i Libya. Den palestinke lederen samler nå støtte før det arabiske toppmøtet om to uker.
I FNs sikkerhetsråd vil man i dag drøfte palestinsk forslag om å sende en internasjonal fredsstyrke til Vestbredden og Gaza. Den nye israelske regjeringen motsetter seg dette, og det samme forslaget er tidligere stanset i FN av USA.
– Hvis bare palestinerne stanser volden, vil det ikke bli bruk for noen fredsstyrke, sier utenriksminister Shimon Peres.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart