MARSJERER: Tusenvis ute i gatene

De relativt fredelige massedemonstrasjonene som ble arrangert i helgen, står i kontrast til de væpnede angrepene som fortsatt pågår mot israelske styrker både på Vestbredden og i Gaza. En rekke palestinere ble skadet i disse kamphandlingene, og en israelsk soldat og to grensepoliti ble også skadet av steiner som ble kastet på dem.
Fatah-leder på Vestbredden, Marwan Barghouti, sa fredag til dansk TV2 i Ramallah, at de nye massedemonstrasjonene ikke betydde noen nedtrapping av volden.
– Vi vil ikke erstatte noen aktiviteter med andre, sa han. Og fortsatte: Kanskje det er noen som ikke liker å delta i konfrontasjoner, og foretrekker fredelige demonstrasjoner – de må også få sin sjanse.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart