Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Drept i Ramallah

IDF drepte terroristlederen Mustafa Zibri (Abu Ali Mustafa) mandag, med to raketter avfyrt fra helikoptre mot Zibris kontor i Ramallah. Lederen for Den marxistiske, palestinske frigjøringsfront har ifølge IDF stått bak en serie terroristangrep. Palestinske kilder beskriver ham som en «politisk leder», og sier drapet på Zibri kan føre frem til en full krig. Bare timer etter Zibris død, tok gruppen hans ansvar for drapet på Meir Lixenberg (38), som ble skutt i hodet mens han kjørte i bil på Vestbredden.
Mandag kveld ble det også skutt mot Gilo fra Beit-Jala igjen, etter at det har vært stille i to uker. Omlag 10 leiligheter og en synagoge ble skadet. Sharon har lovet et omfattende militært svar, hvis angrepene mot Gilo gjenopptas.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart