Rydder de palestinske skytterstillingene

En tjenestemann ved statsministerens kontor, sier at IDF vil bli værende i Beit Jalla inntil man har funnet frem til alle palestinske stillinger og ilden har opphørt. Israelske infanterister, støttet av pansrede kjøretøyer, stridsvogner og bulldozere, tok seg inn i den palestinske byen natt til tirsdag, og overtok fem bygninger som er blitt brukt av palestinske skyttere. Den israelske aksjonen kom etter 11 måneder med skyteangrep på Gilo, en bydel i det sørlige Jerusalem.
De palestinske myndigheter mener Israel med aksjonen legger til rette for at det skal bli krig.
Også i Gaza gikk israelske styrker inn i palestinsk område, og ødela en rekke tomme bygninger i byen Rafah, som palestinere har brukt som utgangspunkt til angrep mot israelske styrker.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart