Harde kamper i helgen

I en av de mest urolige helger på lang tid, er 10 palestinere drept og 12 israelere skadet, i flere forskjellige kamphandlinger. Fire av palestinerne ble drept mens de holdt på å lage en bombe. For å markere ettårsdagen til Intifadaen, gikk tusener av palestinere ut i gatene under banneret «Død over USA og Israel». Flere steder ble det erklært støtte til terroristen Osama bin Laden. På Vestbredden ble det lørdag morgen skutt med bombekastergranater mot en jødsik bosetning.
– De omfattende terroristangrepene mot jødiske innbyggere i Judea, Samaria og på Gaza-stripen og mot sikkerhetsstyrkene de siste dagene, beviser at det aldri eksisterte noen våpenhvile, sier Benzi Lieberman som er leder for Samarias rådgivende forsamling. Den israelske hæren er nå svært tilbakeholden med å svare på en rekke palestinske angrep som har vært i løpet av de siste dagene. Den israelske regjeringen opplyste lørdag at det har vært 50 palestinske voldshandlinger siden Peres møtte Arafat tidligere i uken.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart