Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Harde kamper i helgen

I en av de mest urolige helger på lang tid, er 10 palestinere drept og 12 israelere skadet, i flere forskjellige kamphandlinger. Fire av palestinerne ble drept mens de holdt på å lage en bombe. For å markere ettårsdagen til Intifadaen, gikk tusener av palestinere ut i gatene under banneret «Død over USA og Israel». Flere steder ble det erklært støtte til terroristen Osama bin Laden. På Vestbredden ble det lørdag morgen skutt med bombekastergranater mot en jødsik bosetning.
– De omfattende terroristangrepene mot jødiske innbyggere i Judea, Samaria og på Gaza-stripen og mot sikkerhetsstyrkene de siste dagene, beviser at det aldri eksisterte noen våpenhvile, sier Benzi Lieberman som er leder for Samarias rådgivende forsamling. Den israelske hæren er nå svært tilbakeholden med å svare på en rekke palestinske angrep som har vært i løpet av de siste dagene. Den israelske regjeringen opplyste lørdag at det har vært 50 palestinske voldshandlinger siden Peres møtte Arafat tidligere i uken.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart