Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Trekker seg fra «Oslo-regjering»

– Vi kunne ikke forbli i en samlingsregjering som ikke er nasjonalistisk, sa Avigdor Lieberman mandag.
– Dem som stemte på Sharon, gjorde det fordi de ikke ønsket at politikken fra Oslo skulle fortsette. Velgerne har ikke funnet svaret i denne regjeringen, mente Lieberman, som har vært infrastrukturminister i Sharons regjering.
Også turistminister Rehavam Ze’evi trakk seg mandag, sammen med sin partikollega i National Union-Yisrael Beiteinu. Med intens møtevirksomhet i dag og i morgen, kan det være mulig at Sharon får de to regjeringsmedlemmene til å ombestemme seg før endelig avgang skjer onsdag kveld. Lieberman sa at avgjørelsen om å trekke seg, bare vil bli forandret hvis Shimon Peres slutter i regjeringen, eller hvis Sharon tillater IDF å ta tilbake to palestinske nabolag i Hebron som blir brukt til å skyte mot jødiske bosettere. Partiet National Union-Yisrael Beiteinu har sju representanter i Knesset.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart