Trekker seg fra «Oslo-regjering»

– Vi kunne ikke forbli i en samlingsregjering som ikke er nasjonalistisk, sa Avigdor Lieberman mandag.
– Dem som stemte på Sharon, gjorde det fordi de ikke ønsket at politikken fra Oslo skulle fortsette. Velgerne har ikke funnet svaret i denne regjeringen, mente Lieberman, som har vært infrastrukturminister i Sharons regjering.
Også turistminister Rehavam Ze’evi trakk seg mandag, sammen med sin partikollega i National Union-Yisrael Beiteinu. Med intens møtevirksomhet i dag og i morgen, kan det være mulig at Sharon får de to regjeringsmedlemmene til å ombestemme seg før endelig avgang skjer onsdag kveld. Lieberman sa at avgjørelsen om å trekke seg, bare vil bli forandret hvis Shimon Peres slutter i regjeringen, eller hvis Sharon tillater IDF å ta tilbake to palestinske nabolag i Hebron som blir brukt til å skyte mot jødiske bosettere. Partiet National Union-Yisrael Beiteinu har sju representanter i Knesset.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart