I løpet av kort tid

En gradvis tilbaketrekning fra palestinsk-kontrollert område som IDF-styrker har besatt den siste uken er forventet i løpet av de neste dagene. Tilbaketrekningen vil begynne i de områdene hvor det er stille, og hvor IDF tror palestinerne selv kan opprettholde våpenstillstanden. Planen er basert på den samme modellen som førte til IDFs tilbaketrekning fra Beit Jala i august og fra Abu Sneineh i Hebron tidligere denne måneden.
Etterretningssjef, generalmajor Amos Malka, advarer mot at en tilbaketrekning nå kan føre til terrorangrep. Han mener de palestinske myndighetene ikke har gjort noe for å hindre terrorangrep ved å arrestere terrorister og ødelegge deres infrastruktur.
– Bare sterkt internasjonalt press vil tvinge Yassir Arafat til å ta strengere aksjon overfor terroristene, sier Malka.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart