Arabiske MK skadet

Tre arabiske Knesset-medlemmer var blant de mange som ble skadet da politistyrker kjempet mot steinkastende opprøre i nærheten av Tira tirsdag. Demonstrantene protesterte mot ekspropiering av jordbruksland for å gjøre plass til den nye motorveien som krysser Israel fra sør til nord. Veiarbeiderne kom med tungt utstyr tidlig på morgenen, støttet av en stor kontingent politi og grensepoliti. Hundrevis av demonstranter gikk til konfrontasjon. Veiarbeidet fortsatte på tross av protestene, og det så ut som om det hele kunne gå fredelig for seg, inntil demonstrantene begynte å kaste stein ut på ettermiddagen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart