Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Arabiske MK skadet

Tre arabiske Knesset-medlemmer var blant de mange som ble skadet da politistyrker kjempet mot steinkastende opprøre i nærheten av Tira tirsdag. Demonstrantene protesterte mot ekspropiering av jordbruksland for å gjøre plass til den nye motorveien som krysser Israel fra sør til nord. Veiarbeiderne kom med tungt utstyr tidlig på morgenen, støttet av en stor kontingent politi og grensepoliti. Hundrevis av demonstranter gikk til konfrontasjon. Veiarbeidet fortsatte på tross av protestene, og det så ut som om det hele kunne gå fredelig for seg, inntil demonstrantene begynte å kaste stein ut på ettermiddagen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart