Drepte to Hamas-folk

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Israelske styrker slo hardt til i palestinske områder onsdag. To militante Hamas-medlemmer og fire andre palestinske soldater ble drept i separate angrep. Det be også gjort et raid mot en Islamsk hellig krig base i en landsby på Vestbredden. Hæren opplyser at operasjonene forhindret minst to selvmordsangrep.
Onsdag kveld skjøt et Apache-helikopter en rakett inn i et hus i Hebron, og drepte Hamas-lederen Jamil Jadallah (25). Jadallah er nummer åtte av de 10 terroristene som Israel mest av alt ønsker at de palestinske myndigheter arresterer. IDF står fortsatt rundt fem byer på Vestbredden, på grunn av alle selvmordsbombetrusslene som har kommet inn de siste døgnene.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart