Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Drepte to Hamas-folk

Israelske styrker slo hardt til i palestinske områder onsdag. To militante Hamas-medlemmer og fire andre palestinske soldater ble drept i separate angrep. Det be også gjort et raid mot en Islamsk hellig krig base i en landsby på Vestbredden. Hæren opplyser at operasjonene forhindret minst to selvmordsangrep.
Onsdag kveld skjøt et Apache-helikopter en rakett inn i et hus i Hebron, og drepte Hamas-lederen Jamil Jadallah (25). Jadallah er nummer åtte av de 10 terroristene som Israel mest av alt ønsker at de palestinske myndigheter arresterer. IDF står fortsatt rundt fem byer på Vestbredden, på grunn av alle selvmordsbombetrusslene som har kommet inn de siste døgnene.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart