Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

I høyeste beredskap

Nesten alle som bærer en blå uniform, er i morgentimene mandag ute på patrulje i gatene over hele Israel. Politistyrkene er i høyeste beredskap etter helgens terroraksjoner, og tjenestemenn som vanligvis sitter på kontor er utkommandert i gatene.
– Siden Arafat ikke har gjort noe for å motvirke terrorisme, vil Israel selv slå ned terroren, sa statsminister Ariel Sharon til USAs president George W. Bush søndag. Det er ventet at Sharon samler sine nærmeste regjeringskolleger etter hjemkomsten fra Washington mandag morgen. Der vil de bestemme hvilke militære aksjoner som blir svar på terroraksjonene som i løpet av 12 timer drepte 26 israelere og skadet mer enn 200. I går drepte en selvmordsbomber 15, da han detonerte bomben på en fullsatt buss i Haifa. Mellom terrorangrepet i Jerusalem og Haifa, ble professor Baruch Singer drept i trafikken nord på Gaza-stripen.
Sharon fikk høre skarp amerikansk fordømmelse av terroraksjonene, og sterk støtte til Israel. Bush krever at Arafat umiddelbart arresterer bakmennene for helgens terroraksjoner, og at han tar konkrete og seriøse aksjoner rettet mot Islamsk hellig krig og Hamas. De palestinske myndighetene erklærte unntakstilstand søndag, og arresterte minst 30 mistenkte terrorister.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart