Nye ord og aksjoner

Helgens terrorbølge presset Sharon til å korte ned sitt besøk i USA. Terrorangrepene har også presset frem behovet for en ny politikk. Budskapet i Sharons sjeldne tale var klart: En klar advarsel rettet direkte mot Yassir Arafat og forberedelse av verdens opinionen på fremtidige militære operasjoner. Sharons tale var med andre ord en krigserklæring. Arafat har gitt terroristene grønt lys, gitt dem beskyttelse, finansiering og frihet til å gjennomføre aksjoner. Det var Arafat som tok det strategiske valget å slakte uskyldige israelske sivile. Målet med Arafats kamp er klar: Å gjøre ende på den nasjonale drøm til jødene.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart