Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Fortsetter operasjoner

En dag etter at den israelske regjeringen erklærte de palestinske myndigheter for en «terror-støttende enhet», slo tre raketter ned i det palestinske politiets hovedkvarter i Ramallah. Bygningen ligger 50 meter fra Yassir Arafats hovedkvarter. IDF har fått godkjennelse for langsiktige aksjoner som bare vil øke i militær styrke.
– De militære operasjonene har som mål å skape press på de palestinske myndigheter og deres ledere, som til slutt vil gjøre dem ansvarlig for det som er deres egen ansvar – krigen mot terrorisme, sier IDF-talsmannen brigader Ron Kitrey. Tirsdag ble det brukt F-16 og F-15 jagerbombere og Apache kamphelikoptre i et omfattende luftangrep mot palestinske sikkerhetskontorer i Samaria og på Gaza-stripen.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart