Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Skeptisk til PAs tiltak

Det diplomatiske presset mot Yassir Arafat øket torsdag, etter at Israel nærmest innstilte sine militære operasjoner. Egypts utenriksminister Ahmed Maher var på besøk i Jerusalem og Ramallah. Endelig ser det ut som om Egypt nå legger seriøst press på Arafat. Hundrevis av Hamas-tilhengere konfronterte palestinske politistyrker på utsiden av hjemmet til sjeik Ahmed Yassin i Gaza også torsdag. Yassin ble satt i husarrest onsdag kveld. Maskerte Hamas-soldater skjøt i luften og truet palestinsk politi. En Hamas-tilhenger ble drept. Palestinsk politi benekter at de skjøt mot protestantene, og sa de brukte tåregass og politikøller.
Oppfatningen i IDF er at Arafat bare har arrestert en håndfull folk som virkelig er terrorister. Ben-Eliezer kaller de andre arresterte for «småfugler». IDF vet om 80-100 arrestasjoner, som i stor grad har vært bare et mediesirkus.
– De palestinske myndigheter kjenner identiteten til dem som gjennomfører terroristangrepene og kan forhindre dem om de vil, sier en høyerestående israelsk offiser.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart