Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

50 tonn våpen til PA

En lastebåt med 50 tonn våpen fra Iran ble bordet av israelske marinekommando soldater i Rødehavet torsdag. Ombord ble det funnet langtrekkende Katyusha-raketter og andre offensive våpen som skulle leveres til de palestinske myndigheter. Lastebåten er eid av de palestinske myndigheter, og var under kommando av en palestinsk politimann. De israelske kommandosoldatene bordet båten uten å avfyre et skudd, omlag 500 nautiske mil fra Israel. Aksjonen hadde kodenavnet «Noahs ark».
De palestinske myndigheter benekter all kjennskap til skipet, og ser på den israelske offentliggjørelsen lørdag kveld som et forsøk på å sabotere besøket til USAs utsending Anthony Zinni.
– Mens Arafat snakket om våpenhvile og fred, planla han det neste steg i kampene. Den rolige perioden bruker han til å ruste opp, omgruppere og forberede seg på en eskalering så snart kampene begynner igjen, sier Ra’anan Gissin, som er statsminister Ariel Sharons talsmann.
Båtenlasten med våpen er 50 ganger større enn den som israelerne avslørte i mai.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart