Soldat (19) drept

Sersjant Elad Abu-Gani fra Tiberias ble drept og en annen soldat skuddskadet i et terroristangrep mellom Nablus og Tulkarm på Vestbredden mandag kveld. Hæren opplyser at soldatene var ute på oppdrag for å tette blokaden av Nablus-regionen. Al-Aksa brigaden har tatt på seg ansvaret for drapet, som skal ha vært en gjengjeldelse for likvidasjonen av Raed Karmi (27), som var sjef for Fatahs Tanzim i Tulkarm. Han ble drept da en bombe eksploderte nær huset hans mandag morgen. Karmi var ettersøkt for drap på ni israelere. Nå sier Al-Aksa brigaden at de ser Arafats «våpenhvile» som avsluttet, og de lover hevn etter Karmis død.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart