Kamper flere steder

Palestinske styrker har åpnet ild mot israelske mål på en rekke forskjellige steder på Vestbredden og Gaza-stripen mandag morgen. IDF tok natt til mandag over store deler av den palestinsk-kontrollerte byen Tulkarm. Israel mener byen er et reir for Fatahs og Tanzims terrorvirksomhet. Palestinske kilder sier rundt 100 israelske stridsvogner og pansrede personellkjøretøy deltok i nattens operasjon.
USA har ikke planer om å sende utsendinger tilbake til Midtøsten før de palestinske myndigheter gjør seriøse forsøk på å slå ned terror i sin egen midte. Israelske tjenestemenn mener USA begynner på en ny strategisk tilpasning til de palestinske myndigheter. Dette kommer på bakgrunn av nye terrorangrep, og kapringen av våpenlasten fra Iran, som var på vei til palestinsk område.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart