Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

– Jeg er veldig skuffet over Arafat

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

For første gang snakker den amerikanske presidenten offentlig om at Yassir Arafat personlig må holdes ansvarlig for våpenbåtlasten som var på vei fra Iran til Gaza. Bush har igjen bestemt at spesialutsending Anthony Zinni ikke skal returnere til Midtøsten ennå. President Bush understreket to ganger at han er «veldig skuffet» over den palestinske lederen, da han snakket med journalister under et besøk i Portland, Maine.
Israelske tjenestemenn er svært fornøyd med Bushs tøffe tone overfor Arafat.

Andre nyheter 27. januar
– Israelske krigsfly ødela en fraflyttet palestinsk politistasjon i Tulkarm og underjordiske våpenlagre i Gaza, som gjengjeldelse etter de siste dagers terrorangrep.
– Arafat mener hans kamp mot Israel kan sammenlignes med George Washington’s kamp mot britene.
– Israelske styrker er i høyeste beredskap på Gaza-stripen, etter at palestinerne har intensivert sine angrep med granater og raketter i helgen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart