Vil ha buffersone mot Vestbredden

Avi Dichter tok tirsdag til ordet for å anlegge et «fysisk skille» mellom Israel og Vestbredden. Dette vil være avgjørende for å få redusert terrorangrepene, sier sikkerhetssjefen. Dichter fortalte Knessets utenriks- og forsvarskomité, at Shin Bet sitter på konkret informasjon om ni planlagte angrep. Sikkerhetsgjerdet rundt Gaza-stripen hindrer i stor grad terrorister å ta seg inn i Israel der i fra. Resultatet blir at terrorangrene der for det meste skjer innenfor området.
– Terroristene fra Vestbredden har «ingen problemer» med å komme inn i Israel, sa Dichter. Shin Bet har den siste tiden avslørt 25 arabisk-israelske terrornettverk med forbindelser til Fatah, Hamas, Hizbollahog Islamsk hellig krig.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart