Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

22.000 palestinere dro etter at IDF gikk inn

Den israelske hæren har tatt kontroll over den palestinske flyktningeleiren Balata utenfor Nablus, og satt opp minst to kommandoposisjoner. Etter ordre fra IDF har 22.000 palestinere som bor i flyktningeleiren torsdag forlatt området, og dratt mot Nablus. IDF gav palestinerne fritt leide, så lenge de ikke bar våpen. Noen palestinere har valgt å bli igjen i flyktningeleiren. Palestinske kilder har hevdet at deres styrker fanget 14 israelske soldater i en bygning torsdag formiddag, og truet dem på livet. IDF avviser påstandene. Israelske soldater skal ha gått fra hus til hus og brutt seg inn, ifølge palestinske kilder. IDF sier de vil opprettholde kontrollen av flyktningeleiren inntil de når sine mål: Arrestasjon av mistenkte terrorister og konfiskering av våpen.
Kampene om Balata startet natt til torsdag, og én israelsk soldat og 10 palestinere er hittil rapportert drept. Det er første gang Israel går inn i en flyktningeleir etter utbruddet av intifadaen i september 2000.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart