Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Kommer neste uke

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

I et forsøk på å få Israel og palestinerne med på implementering av Tenet-planen og Mitchell-komitéens anbefalinger, drar Anthony Zinni tilbake til Midtøsten i neste uke, opplyste president George W. Bush torsdag. Statsminister Ariel Sharon takker Bush for at Zinni kommer tibalke.
– Jeg håper at min venn statsminister Sharon har en fredsvisjon. Jeg tror han har. Jeg tror han forstår at man ikke kan oppnå fred ved å tillate volden å eskalere eller forårsake eskalasjon, sa Bush. Samtidig kom han med sterke beklagelser om Israels sterke, militære gjengjeldelsesangrep.

Andre nyheter 8. mars
– IDF fortsatte å utvide sin krig mot palestinske terrorister torsdag. Det ble tatt kontroll over flyktningeleirer i Tulkarm og Jenin. Også utenfor Bethlehem ble det gjennomført omfattende operasjoner. IDF angrep også bygninger tilhørende de palestinske myndigheter både på Vestbredden og Gaza-stripen.
– USA har overført et nytt varslingsanlegg for innkomne raketter til Israel. Det nye anlegget vil kunne gi raskere beskjed om for eksempel det skulle komme Scud-raketter fra Irak.
– En selvmordsbomber skadet 10 israelere og en turist fra USA i Ariel torsdag.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart