Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

IDF inntok Ramallah

I den største militære operasjon siden Libanonkrigen, gikk tusener av israelske soldater onsdag til aksjon på Vestbredden og Gaza-stripen. Ramallah ble inntatt og flyktningeleiren Jabalya på Gaza-stripen ble gjennomsøkt på let etter terrorister. Løytnant Gil Badihi (21) fra Nataf ble drept i skuddveksling med palestinske styrker i Ramallah onsdag morgen. En hel israelsk divisjon gikk inn i Ramallah, og stanset ikke før de kom 20 meter utenfor Yassir Arafats hovedkvarter, Mukata.
– Vårt oppdrag er å knekke terroristene og redusere terrorangrepene, sier brigader Gershon Yitzhak, øverstkommanderende for IDF på Vestbredden. Hæren opplyser at de har arrestert fire ettersøkte medlemmer av Hamas og DFLP.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart