IDF inntok Ramallah

I den største militære operasjon siden Libanonkrigen, gikk tusener av israelske soldater onsdag til aksjon på Vestbredden og Gaza-stripen. Ramallah ble inntatt og flyktningeleiren Jabalya på Gaza-stripen ble gjennomsøkt på let etter terrorister. Løytnant Gil Badihi (21) fra Nataf ble drept i skuddveksling med palestinske styrker i Ramallah onsdag morgen. En hel israelsk divisjon gikk inn i Ramallah, og stanset ikke før de kom 20 meter utenfor Yassir Arafats hovedkvarter, Mukata.
– Vårt oppdrag er å knekke terroristene og redusere terrorangrepene, sier brigader Gershon Yitzhak, øverstkommanderende for IDF på Vestbredden. Hæren opplyser at de har arrestert fire ettersøkte medlemmer av Hamas og DFLP.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart