Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vil møte Arafat hvis det blir våpenhvile

Hvis Arafat ikke tar konkrete skritt i retning av å implementere Tenet-planen, vil USA holde de palestinske myndigheter ansvarlige for terroren, og behandle dem deretter. USAs muligheter er blant annet å presse europeiske stater til å isolere Arafat ytterligere, eller sette organisasjoner som Fatah og Tanzim på USAs terrorliste. Dette vil gi den israelske regjeringen friere hender til å slå ned på den palestinske volden.
De palestinske myndigheter kan erklære våpenhvile etter et sikkerhetsmøte onsdag, som Zinni har fått i stand, sier palestinske kilder.
– Cheneys klare og faste uttalelse om at USA og Israel er partnere i krigen mot terrorisme, sendte et viktig budskap til både israelere og palestinere. Av dette følger direkte at visepresidenten ser på al-Qaida og den palestinske lederen Yassir Arafat på den andre siden, skriver Zalman Shoval i en analyse. Shoval er diplomatisk rådgiver til statsminister Ariel Sharon.
(20.03)

Andre nyheter onsdag 20. mars
– En 20 år gammel israelsk soldat ble drept av Hamas-soldater i Jordan-dalen tirsdag.
– To grensepoliti ble lettere skadet etter at jeepen deres kom under palestinsk ild, sør for Beit Shemesh tirsdag kveld.
– En tysk dokumentarprodusent sier det er «mye mer sannsynlig» at den 12 år gamle palestinske gutten Muhammad ad-Dura ble drept av palestinsk ild, og ikke av israelske soldater. ad-Dura ble i begynnelsen av den pågående intifadaen et symbol på det palestinske opprøret, og TV-bildene av dødsfallet gikk verden over.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart