Vil møte Arafat hvis det blir våpenhvile

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Hvis Arafat ikke tar konkrete skritt i retning av å implementere Tenet-planen, vil USA holde de palestinske myndigheter ansvarlige for terroren, og behandle dem deretter. USAs muligheter er blant annet å presse europeiske stater til å isolere Arafat ytterligere, eller sette organisasjoner som Fatah og Tanzim på USAs terrorliste. Dette vil gi den israelske regjeringen friere hender til å slå ned på den palestinske volden.
De palestinske myndigheter kan erklære våpenhvile etter et sikkerhetsmøte onsdag, som Zinni har fått i stand, sier palestinske kilder.
– Cheneys klare og faste uttalelse om at USA og Israel er partnere i krigen mot terrorisme, sendte et viktig budskap til både israelere og palestinere. Av dette følger direkte at visepresidenten ser på al-Qaida og den palestinske lederen Yassir Arafat på den andre siden, skriver Zalman Shoval i en analyse. Shoval er diplomatisk rådgiver til statsminister Ariel Sharon.
(20.03)

Andre nyheter onsdag 20. mars
– En 20 år gammel israelsk soldat ble drept av Hamas-soldater i Jordan-dalen tirsdag.
– To grensepoliti ble lettere skadet etter at jeepen deres kom under palestinsk ild, sør for Beit Shemesh tirsdag kveld.
– En tysk dokumentarprodusent sier det er «mye mer sannsynlig» at den 12 år gamle palestinske gutten Muhammad ad-Dura ble drept av palestinsk ild, og ikke av israelske soldater. ad-Dura ble i begynnelsen av den pågående intifadaen et symbol på det palestinske opprøret, og TV-bildene av dødsfallet gikk verden over.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart