Arafat får bare dra hvis det blir ro

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Det planlegges et nytt sikkerhetsmøte mellom israelske, palestinske og amerikanske tjenestemenn mandag, etter at gårsdagens møte endte uten resultat. Yassir Arafat må skape ro på Vestbredden og Gaza-stripen for å få lov til å dra til Den arabiske ligas toppmøte i Beirut onsdag.
– Så lenge terroren fortsetter, vil Arafat ikke få lov til å forlate territoriene, sier statsminister Ariel Sharon. Arafat på sin side, vil bare forlate Vestbredden hvis han får amerikanske garantier som sikrer ham returrett til Ramallah.
Visepresident Dick Cheney mener det vil være lurt at Arafat deltar på det arabiske toppmøtet. Han mener dette vil legge en demper på den anti-israelske retorikken.

Andre nyheter mandag 25. mars
– Den unge israelske lærerinnen Esther Klieman (23) ble drept da palestinske terrorister skjøt mot den armerte bussen hun kjørte i nord for Ramallah søndag.
– Fire infiltratører ble drept av israelske elitestyrker utenfor kibbutz Tel Katzir søndag.
– Regjeringen godkjente søndag ny forsvarssjef, generalmajor Moshe Ya’alon.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart