Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Israel sier «ja»

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Natt til tirsdag sa Israel «ja» til å gå videre inn i kompromissforslaget som USAs spesialutsending Anthony Zinni har utformet, for å føre partene inn i Tenet-planen. Mye tyder nå på at Ariel Sharon vil la Yassir Arafat dra til det arabiske toppmøtet i Beirut onsdag, og at han får lov til å returnere hvis utviklingen går den rette veien på Vestbredden og på Gaza-stripen. Zinnis kompromissforslag betyr kortere israelske frister for ro i områdene, og oppfordrer Israel til å gjøre noen vennligsinnede «gester» overfor de palestinske myndigheter.
Når Den arabiske liga nå samles til toppmøte, er det ikke ventet at detet vil føre til at freden mellom palestinerne og Israel blir fremmet. En rekke av toppmøtene har handlet om nettopp dette temaet.

Andre nyheter tirsdag 26. mars
– Det meldes om to drepte palestinere og en israelsk soldat skadet i kamphandlinger mandag.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart