Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

IDF inn i flere palestinske byer

Bataljoner av israelske reservesoldater gikk mandag inn i Tulkarm og la press på andre palestinske byer nord på Vestbredden. Andre IDF-styrker gikk inn i Bethlehem. Det meldes om minst 16 israelske offiserer og soldater skadet, da IDF mandag tok over Kalkilya og gjennomførte omfattende arrestasjoner i Ramallah. IDF er nå i ferd med å bygge ut nye frontavsnitt, i håp om å skape en buffersone mellom de palestinske terrorstyrkene og Israel. Over 20.000 reservesoldater er satt inn i kampene. For fjerde dag på rad gjennomsøkte IDF Ramallah på jakt etter mistenkte terrorister. Minst 25 palestinske menn i 20- og 30-årene er drept i skuddvekslinger med israelske soldater etter invasjonen av Ramallah i påskehelgen. I alt opplyser israelske myndigheter at de har arrestert 700 palestinere i Ramallah.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart