Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Nevnte ikke tilbaketrekningskrav

På Colin Powells første pressekonferanse etter ankomst til Israel, nevnte han ikke det amerikanske kravet om israelsk tilbaketrekning fra Vestbredden med et ord. Det kan tyde på at Ariel Sharon har klart å overbevise den amerikanske utenriksministeren om det han også sa på pressekonferansen: "Israel fører en krig mot den palestinske terrorismens infrastruktur og håper at dette snart vil ta slutt." Powell sier USA forstår Israels behov for å forsvare seg selv, men han understreker behovet for at partene begynner å snakke sammen igjen. Sharon sa på pressekonferansen at vennskapet mellom USA og Israel vil fortsette "for alltid". Israelske kilder sa etter pressekonferansen at uenighetene mellom Israel og USA som er blåst opp i media, er en "uenighet mellom venner".


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart