Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Arrestert av israelske elitestyrker

Fatah-lederen på Vestbredden, den mektige Marwan Barghouti, ble arrestert i Ramallah mandag. Israelske elitestyrker omringet et hus hvor Barghouti og en slektning gjemte seg. Begge mennene og andre tilstedeværende i huset overgav seg fredelig til israelske styrker. Barghouti har som Fatah- og Tanzim-leder vært en av lederne og planleggerne av den palestinse volden mot Israel det siste halvannet året. Barghouti er medlem av palestinernes lovgivende forsamling, og Israel antar at han har utgjort forbindelsesleddet mellom Yassir Arafat personlig og Tanzims kampstyrker. Hittil er Barghouti den palestiner av høyest rang som er arrestert av Israel. Det israelske justisdepartementet har tidligere bedt om å få Barghouti utlevert, i følge inngåtte avtaler med den palestinske selvstyremyndigheten. Sharon sier nå at det vil bli ført sak mot Barghouti. Helt siden begynnelsen av "Operasjon Beskyttelsesmur" fra 29. mars, har Israel vært på jakt etter Barghouti på Vestbredden.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart