Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Presenterer «den mest seriøse» fredsplan

 

Lørdag kveld starter statsminister Ariel Sharon et tredagers besøk i Washington. – Jeg vil presentere en plan, en seriøs plan, kanskje den mest seriøse som har blitt presentert til nå, om hvordan vi kan nå frem til fred i Midtøsten, om hvordan vi kan få fred mellom oss og palestinerne, sa Sharon i et TV-intervju torsdag kveld. Det er ventet at sentrale punkter i Sharons fredsplan blant annet er en internasjonal fredskonferanse, en langsiktig midlertidig avtale og det Sharon omtaler som «smertelige innrømmelser». Ariel Sharon kommer også til å presentere sine planer om en buffersone langst største deler av Vestbredden. Meldinger fra Washington tyder på at president Bush vil få mer støtte fra den jødiske befolkningen i USA i neste presidentvalg, i forhold til det siste. Bush fikk bare 19 prosent av de jødiske stemmene i 2000. Hans støtte til Israel har antakeligvis økt dette til 35-40 prosent, anslår en analytiker.

Krystalllklar støtteerklæring
Kongressen trosset skepsis fra Det hvite hus og vedtok torsdag med overveldende flertall en støtteerklæring til Israel, melder NTB. I Senatet ble støtteerklæringen vedtatt med 94 mot 2 stemmer, mens Representantenes hus vedtok en nesten likelydende resolusjon med 352 mot 21 stemmer.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart