Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Drepte to terrorister ved Gaza-stripen

To palestinske terrorister som prøvde å ta seg inn i kibbutzen Kissufim like ved Gaza-stripen natt til mandag, ble drept av IDF. To israelske soldater ble skadet i skuddveksling med de to terroristene. Israelske styrker oppdaget et hull i gjerdet mot Gaza-stripen, hvor de to terroristene hadde tatt seg igjennom. I Betlehem arresterte israelske styrker Hamas-lederen Ibrahim Abayat. En palestinsk kvinne og tre barn ble skutt og drept av IDF på Vestbredden søndag. De israelske forsvarsstyrkene har sent ut en uttalelse hvor de beklager at de har «skadet uskyldige» sivile. Tre av de fire palestinske ofrene ble drept da en israelsk stridsvogn gikk på en mine øst for Jenin. Etter at minen eksploderte, oppdaget israelske soldater flere personer som sprang bort fra stedet, og soldatene åpnet rutinemessig ild. En mor og to barn ble drept i denne hendelsen. Les mer i Ha’aretz


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart