Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Forsvarsdepartementet avviser avtale

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Israelske og palestinske forhandlere er enige om en avtale som gjør slutt på beleiringen av Fødselskirken i Betlehem. De fleste palestinerne i kirken får gå fri, sa talsmenn sent søndag kveld. Seks av de rundt 200 av palestinerne vil få dra til Europa, mens 35 andre blir sendt til Gaza-stripen og resten får gå fri, melder NTB. De 35 vil bli stilt for palestinske domstoler, sa en palestinsk tjenestemann som ba om å få være anonym. Ifølge Ha’aretz avviser forsvarsdepartementet i Israel at det foreligger enighet om noen avtale. Væpnede palestinere inntok Fødselskirken og tok prester og sivile palestinere som gisler, da IDF inntok Betlehem 2. april.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart