Forhandler døgnet rundt

– Vi nærmere oss hverandre, sier Anton Salman, en palestinsk advokat som har sittet inne i Fødselskirken siden militante palestinere inntok kirken 2. april. Israel krever at 13 av de palestinske terroristene som er inne i Fødselskirken blir sendt til utlandet. "Disse 13 har "blod på hendene" – de er ansvarlige for mord på israelske innbyggere", skriver Jerusalem Post. I første omgang skal palestinske myndigheter ha avslått å sende noen til utlandet, men skal nå ha gått med på et mindre tall. Italia har vært et av landene som har vært nevnt som deportasjonsland for de palestinske terroristene, men den italienske visestatsministeren kommenterer: – Jeg kjenner ikke til at den italienske regjering har åpnet for å ta imot palestinere anklaget for terrorisme. Både amerikanske og israelske kilder var optimistiske med hensyn til å få til en løsning mandag. Væpnede palestinere inntok Fødselskirken og tok prester og sivile palestinere som gisler, da IDF inntok Betlehem 2. april.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart