Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Forhandler døgnet rundt

– Vi nærmere oss hverandre, sier Anton Salman, en palestinsk advokat som har sittet inne i Fødselskirken siden militante palestinere inntok kirken 2. april. Israel krever at 13 av de palestinske terroristene som er inne i Fødselskirken blir sendt til utlandet. "Disse 13 har "blod på hendene" – de er ansvarlige for mord på israelske innbyggere", skriver Jerusalem Post. I første omgang skal palestinske myndigheter ha avslått å sende noen til utlandet, men skal nå ha gått med på et mindre tall. Italia har vært et av landene som har vært nevnt som deportasjonsland for de palestinske terroristene, men den italienske visestatsministeren kommenterer: – Jeg kjenner ikke til at den italienske regjering har åpnet for å ta imot palestinere anklaget for terrorisme. Både amerikanske og israelske kilder var optimistiske med hensyn til å få til en løsning mandag. Væpnede palestinere inntok Fødselskirken og tok prester og sivile palestinere som gisler, da IDF inntok Betlehem 2. april.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart