Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Forhandler døgnet rundt

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

– Vi nærmere oss hverandre, sier Anton Salman, en palestinsk advokat som har sittet inne i Fødselskirken siden militante palestinere inntok kirken 2. april. Israel krever at 13 av de palestinske terroristene som er inne i Fødselskirken blir sendt til utlandet. "Disse 13 har "blod på hendene" – de er ansvarlige for mord på israelske innbyggere", skriver Jerusalem Post. I første omgang skal palestinske myndigheter ha avslått å sende noen til utlandet, men skal nå ha gått med på et mindre tall. Italia har vært et av landene som har vært nevnt som deportasjonsland for de palestinske terroristene, men den italienske visestatsministeren kommenterer: – Jeg kjenner ikke til at den italienske regjering har åpnet for å ta imot palestinere anklaget for terrorisme. Både amerikanske og israelske kilder var optimistiske med hensyn til å få til en løsning mandag. Væpnede palestinere inntok Fødselskirken og tok prester og sivile palestinere som gisler, da IDF inntok Betlehem 2. april.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart