Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Vil hindre trusselen fra en palestinsk stat

– Mine standpunkter har i utgangspunktet sett ekstreme ut, men de har etterhvert blitt regjeringens politikk, sier tidligere statsminister Benjamin Netanyahu, som kjemper en hard kamp for å komme tilbake i statsministerstolen. Netanyahu krevde tidlig at regjeringen skulle gå inn i palestinske områder for å knuse selvstyremyndighetenes terrorinfrastruktur, og nå mener han at dette er gjennomført med "stor suksess". Netanyahus mening i dagens politiske situasjon, som går ut på å utvise Yassir Arafat fra de palestinske områdene, samt å hindre opprettelsen av en palestinsk stat, mener han det er mulig å få israelere flest med på. Meningsmålinger viser imidlertid at den tidligere statsministeren har en stor utfordring med dette. 63 prosent av israelerne og 43 prosent av Likud-velgerne støtter Sharon i at en palestinsk stat kan bli opprettet i forbindelse med en fremtidig fredsavtale. Sharon får også større oppslutning enn Netanyahu blant Likud-velgerne, i spørsmålet om hvem som skal være partiets neste statsministerkandidat.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart