Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

7-åring drept nær Nablus

IDF gjennomførte fredag en rekke raid mot militante palestinere, og arresterte en rekke personer. Et medlem av palestinernes sikkerhetsstyrker ble drept i en av hendelsene, opplyser israelsk talsmann. IDFs innmarsj i Jenin var nødvendig for å finne militante palestinere som ikke ble arrestert under "Operasjon Beskyttelsesmur" i april. I fredagens operasjon ble 24 palestinere arrestert, og den skal etter det israelske kilder opplyser, ha forhindret en terroraksjon i Jerusalem. Palestinske kilder sier at den syv år gamle gutten Amid Abu Sayar ble drept i nærheten av Nablus, da IDF åpnet ild mot farens butikk. IDF har hittil ikke kommentert hendelsen. En israeler ble moderat skadet fredag kveld, etter å ha blitt knivstukket av en palestinere som tok seg ulovlig inn i bosetningen Beit El, nord for Ramallah. Palestineren ble drept i angrepet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart