7-åring drept nær Nablus

IDF gjennomførte fredag en rekke raid mot militante palestinere, og arresterte en rekke personer. Et medlem av palestinernes sikkerhetsstyrker ble drept i en av hendelsene, opplyser israelsk talsmann. IDFs innmarsj i Jenin var nødvendig for å finne militante palestinere som ikke ble arrestert under "Operasjon Beskyttelsesmur" i april. I fredagens operasjon ble 24 palestinere arrestert, og den skal etter det israelske kilder opplyser, ha forhindret en terroraksjon i Jerusalem. Palestinske kilder sier at den syv år gamle gutten Amid Abu Sayar ble drept i nærheten av Nablus, da IDF åpnet ild mot farens butikk. IDF har hittil ikke kommentert hendelsen. En israeler ble moderat skadet fredag kveld, etter å ha blitt knivstukket av en palestinere som tok seg ulovlig inn i bosetningen Beit El, nord for Ramallah. Palestineren ble drept i angrepet.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart