Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Uroer USA og Israel

Trusselen fra Libya har blitt diskutert i strategiske samtaler mellom Israel og USA i Washington den siste uken. Det nord-afrikanske diktatorstyrte landet prøver å skaffe seg atomvåpen i sitt våpenarsenal. Amerikanske kilder tror stans av boikotten mot Libya for tre år siden, har gjort det enklere for landet å få tak i atom-teknologi. USA tror også at Libya fortsetter sitt program for å bygge opp beholdningen av kjemiske våpen. Landet stengte en kjemisk fabrikk i Rabta, etter at internasjonale media rapporterte at den produserte 100 tonn med kjemiske våpen per. dag. Nå har fabrikken gjenåpnet som «medisin fabrikk». Les mer i Ha’aretz


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart