Totalskadd i brann

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

En voldsom brann i Israels ambassade i Paris ble tidlig torsdag morgen slukket etter å ha herjet i tre timer, melder NTB. Ambassadebygningen skal ha blitt totalskadd. 35 brannbiler med 135 brannmenn ble sendt til ambassaden i Rue Rabelais for å bekjempe brannen, som begynte i første etasje i den seks etasjer høye bygningen og deretter spredte seg til andre etasjer. Brannen ble meldt klokka 02.20, og det tok brannmannskapene flere timer å få den under kontroll. Ifølge sjefen for brannmannskapene, Laurent Vidert, var brannen svært aggressiv. Fem brannmenn fikk mindre skader under slokkingen. Årsaken til brannen er ikke kjent, men bygningen skal ha vært under renovering.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart