Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Tre drept, Al-Aqsa-brigadene tar ansvaret

Minst tre mennesker ble drept og rundt 40 skadet da en palestinsk terrorist sprengte seg selv i luften i hjertet av Rishon Lezion, nord for Tel-Aviv, onsdag kveld. Byens hovedgate var full av folk da eksplosjonen skjedde. Den palestinske terroristen plasserte seg selv mellom en gruppe eldre israelere som satt og spilte sjakk, før han utløste sine eksplosiver i magebeltet. I følge øyenvitner skal selvmordsbomberen ha hatt blondt hår, og ellers fremstått som en vest-europeer, for ikke å tiltrekke seg mistanke. Sikkerhetssjefer advarer nå israelerne til å være fullt på vakt mot nye angrep. Al-Aqsa-brigadene har påtatt seg ansvaret for selvmordsangrepet. I erklæringen hevdes det også at en lang rekke nye selvmordsbombere fra Fatah-bevegelsen står klar til å ofre seg selv i kampen mot Israel. Den palestinske selvstyremyndigheten til Yasser Arafat fordømte angrepet og kalte det et terroristangrep som setter kampen for palestinsk uavhengighet i fare.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart