Tre drept, Al-Aqsa-brigadene tar ansvaret

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

Minst tre mennesker ble drept og rundt 40 skadet da en palestinsk terrorist sprengte seg selv i luften i hjertet av Rishon Lezion, nord for Tel-Aviv, onsdag kveld. Byens hovedgate var full av folk da eksplosjonen skjedde. Den palestinske terroristen plasserte seg selv mellom en gruppe eldre israelere som satt og spilte sjakk, før han utløste sine eksplosiver i magebeltet. I følge øyenvitner skal selvmordsbomberen ha hatt blondt hår, og ellers fremstått som en vest-europeer, for ikke å tiltrekke seg mistanke. Sikkerhetssjefer advarer nå israelerne til å være fullt på vakt mot nye angrep. Al-Aqsa-brigadene har påtatt seg ansvaret for selvmordsangrepet. I erklæringen hevdes det også at en lang rekke nye selvmordsbombere fra Fatah-bevegelsen står klar til å ofre seg selv i kampen mot Israel. Den palestinske selvstyremyndigheten til Yasser Arafat fordømte angrepet og kalte det et terroristangrep som setter kampen for palestinsk uavhengighet i fare.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart