Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Tre drept, Al-Aqsa-brigadene tar ansvaret

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Minst tre mennesker ble drept og rundt 40 skadet da en palestinsk terrorist sprengte seg selv i luften i hjertet av Rishon Lezion, nord for Tel-Aviv, onsdag kveld. Byens hovedgate var full av folk da eksplosjonen skjedde. Den palestinske terroristen plasserte seg selv mellom en gruppe eldre israelere som satt og spilte sjakk, før han utløste sine eksplosiver i magebeltet. I følge øyenvitner skal selvmordsbomberen ha hatt blondt hår, og ellers fremstått som en vest-europeer, for ikke å tiltrekke seg mistanke. Sikkerhetssjefer advarer nå israelerne til å være fullt på vakt mot nye angrep. Al-Aqsa-brigadene har påtatt seg ansvaret for selvmordsangrepet. I erklæringen hevdes det også at en lang rekke nye selvmordsbombere fra Fatah-bevegelsen står klar til å ofre seg selv i kampen mot Israel. Den palestinske selvstyremyndigheten til Yasser Arafat fordømte angrepet og kalte det et terroristangrep som setter kampen for palestinsk uavhengighet i fare.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart