Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Advarer mot bølge av selvmordsangrep

Natt til fredag skjedde det igjen. I nærheten av en nattklubb sør for Tel Aviv sprengte en palestinsk selvmordsterrorist seg i luften. Ifølge politiet ble tre personer skadd i eksplosjonen. Selvmordsaksjonisten skal ha forsøkt å detonere bomben i bilen utenfor diskoteket fullt av tenåringer, forteller øyenvitner. Men en av vaktene ved diskoteket fattet mistanke og skjøt mot aksjonisten, skriver nettutgaven av avisen Haaretz. Forsvarsminister Ben-Eliezer advarer mot at nye bølger av selvmordsterrorister står klar. Samtidig sier sjef for den militære etterretningen, generalmajor Aharon Ze’evi, at Israel er «langt, langt borte» fra terrortrusselen som de opplevde i mars. I mars måned ble 129 israelere drept, eller omkring en fjerdedel av alle israelere som er blitt drept siden utbruddet av volden i september 2000.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart