Tok terrorister som planlegger aksjoner

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

Israelske stridsvogner og infanteristyrker gikk inn i Betlehem lørdag, for å finne og arrestere terrorister som planlegger aksjoner i Israel. Den militære operasjonen er også et svar på selvmordsangrepet i Rishon Lezion i forrige uke, hvor en 16 år gammel palestinsk ungdom fra Betlehem-området sprengte seg selv i luften. Det er første gang Israel går inn i byen siden man nådde frem til en avtale om terroristene i Fødselskirken 10. mai. Israelske styrker sprengte hjemmet til lederen for Islamsk hellig krig i luften da de gikk inn i Betlehem lørdag kveld, melder NTB. Det er ikke kjent om det var noen hjemme i huset til Mohammad Shehad. IDF opplyser søndag morgen at deres styrker har trukket seg tilbake fra Betlehem. Samtidig meldes det om operasjoner i de palestinske byene Kalkilya og Tul Karem.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart