Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Raske sveip inn og ut, «aggresivt forsvar»

IDF gikk i helgen inn i de tre palestinske byene Kalkilya, Betlehem og Tulkarm, som et ledd i en ny strategi med jevnlig å gå inn i palestinsk-kontrollert område på jakt etter terrorister. Målsetningen er å gjennomføre et «aggresivt forsvar», i håp om å holde selvmordsbombere ute av israelske byer.
– Terroren øker, og vi har kommet i en situasjon hvor vi har én eller to selvmordsbombere hver dag, sier forsvarsminister Benjamin Ben-Eliezer. Han takker Gud for at omkring 90 prosent av angrepene blir avverget.

Døv israeler tatt for terrorist
I en NTB-melding søndag, meldes det om et symptom på hvor årvåkne israelerne er overfor selvmordsbombere.
En døv israeler som ikke klarte å gjøre seg forstått overfor en israelsk soldat sto i fare for å bli drept da soldaten trodde han var en palestinsk selvmordsaksjonist. Ifølge politiet hadde den 25 år gamle funksjonshemmede mannen gått på en intercitybuss i byen Kfar Sava med en veske, og vekket bussjåførens oppmerksomhet da han betalte for billetten med en stor seddel og ikke svarte på spørsmål. Dette skal kjennetegne de som har vært selvmordsaksjonister.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart