IDF tok terror bakmenn

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

Etter å ha lært leksen fra forrige raid i Betlehem, var IDF nøye med å stenge alle fluktveier inn til Fødselskirken og andre hellige steder, da de mandag nok en gang inntok byen. IDF-offiserer fra Nahal-brigaden, sier israelske styrker vil forbli i byen i noen dager, for å lete etter palestinske terrorister. Mandag tok sikkerhetsagenter, i samarbeid med IDF-soldatene, tre antatte hovedbakmenn til forrige ukes selvmordsbombe i Rishon Lezion. Terroristene står også bak en rekke bombeaksjoner i Jerusalem. Under operasjonen i Betlehem, stengte israelske styrker også av det psykriatiske sykehuset i byen, som fungerte som et fristed for palestinske terrorister under "Operasjon Beskyttelsesmur" i april.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart