Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Drepte 3 tenåringer

Tre elever på en jødisk videregående skole ble drept natt til onsdag, da terrorister infiltrerte bosetningen Itamar i nærheten av Nablus. Terroristene skjøt og drepte to av elevene da de spilte basketball utenfor skolen. Etterpå gikk de inn i skolebygningen og skjøt tre elever til. Én av disse ble drept. De to skadde elevene er 14 år gamle. Statsminister Ariel Sharon innkalte straks til møte i sikkerhetskabinettet, for å avgjøre hvordan Israel skal svare på den siste bølgen av terrorangrep. Tidligere på dagen ble en mann fra Jerusalem drept da en terrorist skjøt mot bilen hans på veien mellom Jerusalem og Ramallah. IDF fortsetter sine operasjoner på Vestbredden, med arrestasjoner av terrorister og konfiskering av våpen. IDF gikk ifølge Israel Radio inn i Ramallah tirsdag, og omringet husene til flere ettersøkte Hamas-menn. Israelske styrker opererte også i Jenin, Kalkilya, Betlehem og Tulkarm. I Jenin arresterte sikkerhetsstyrkene 11 palestinere, inklusive mistenkte beskrevet som "tikkende bomber" – den ene av dem var klar til å gjennomføre et selvmordsangrep. Blant dem som er arrestert er også den nylig utnevnte Hamas-sjefen i byen, Rami Awad- I Betlehem ble 28 palestinere mistenkt for terrorisme arrestert tirsdag.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart