Drepte 3 tenåringer

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Tre elever på en jødisk videregående skole ble drept natt til onsdag, da terrorister infiltrerte bosetningen Itamar i nærheten av Nablus. Terroristene skjøt og drepte to av elevene da de spilte basketball utenfor skolen. Etterpå gikk de inn i skolebygningen og skjøt tre elever til. Én av disse ble drept. De to skadde elevene er 14 år gamle. Statsminister Ariel Sharon innkalte straks til møte i sikkerhetskabinettet, for å avgjøre hvordan Israel skal svare på den siste bølgen av terrorangrep. Tidligere på dagen ble en mann fra Jerusalem drept da en terrorist skjøt mot bilen hans på veien mellom Jerusalem og Ramallah. IDF fortsetter sine operasjoner på Vestbredden, med arrestasjoner av terrorister og konfiskering av våpen. IDF gikk ifølge Israel Radio inn i Ramallah tirsdag, og omringet husene til flere ettersøkte Hamas-menn. Israelske styrker opererte også i Jenin, Kalkilya, Betlehem og Tulkarm. I Jenin arresterte sikkerhetsstyrkene 11 palestinere, inklusive mistenkte beskrevet som "tikkende bomber" – den ene av dem var klar til å gjennomføre et selvmordsangrep. Blant dem som er arrestert er også den nylig utnevnte Hamas-sjefen i byen, Rami Awad- I Betlehem ble 28 palestinere mistenkt for terrorisme arrestert tirsdag.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart