Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Selvmordsbomberen som ombestemte seg

Den 20 år gamle kvinnelige terroristen Arin Ahmed ble arrestert av israelske sikkerhetsstyrker øst for Betlehem onsdag morgen. Etter planen skulle hun delta i forrige ukes selvmordsangrep i Rishon Lezion, hvor to israelere ble drept. I siste stund bestemte Fatah-Tanzim-medlemmet Arin Ahmed seg for ikke å delta. I tillegg til den kvinnelige terroristen, arresterte IDF ni palestinere i Betlehem onsdag. På kvelden ble portforbudet i byen hevet for noen timer, for å tillate lokalbefolkningen innkjøp av de nødvendigste husholdningsartikler. Også andre steder på Vestbredden er den israelske hæren fortsatt i gang med å gjennomføre sin nye strategi. "Aggresivt forsvar" betyr at IDF reagerer raskt på bakgrunn av etterretningsrapporter, og går inn i de palestinske byene på jakt etter terrorister og deres våpenlagre. Det betyr også at Israel vil foreta jevnlige "patruljeringer" i de palestinsk-kontrollerte områder, for å holde oppsikt med terrororganisasjonenes aktiviteter. Store meningsforskjeller kom til overflaten mellom forsvarsminister Benjamin Ben-Eliezer og forsvarssjef generalløytnant Shaul Mofaz onsdag, da Mofaz nok en gang tok til orde for å utvise Yassir Arafat fra de palestinske områdene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart