Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

IDF omringer Arafat i Ramallah

Israelske styrker gikk torsdag inn i Ramallah og omringet Yassir Arafats hovedkvarter, etter at en bussbombe nord i Israel hadde drept minst 17 israelere. IDF har foreløpig offentliggjort navn på elleve soldater som ble drept i terrorangrepet.

Det er nøyaktig fem uker siden IDF trakk seg tilbake fra beleiringen av Yassir Arafats hovedkvarter, etter å ha beleiret Ramallah i 34 dager. Israel mener Yassir Arafat er direkte ansvarlig for terrorismen som kommer fra de palestinske områdene.
IDF møtte motstand i form av beskytning da de gikk inn mot Arafats hovedkvarter, som går under navnet Mukata. I følge en pressemelding fra IDF ble ilden besvart av de israelske soldatene. Det er nå innført portforbud i området rundt Mukata.
Det meldes at en av Arafats livvakter er drept i den israelske aksjonen.

To eksplosjoner
Minst 17 israelere ble drept og nærmere 40 skadet da en selvmordsbomber, i en minibuss full av eksplosiver, sprengte seg selv nær en passasjerbuss onsdag morgen. Eksplosjonen skjedde nær Megiddo, i det nordlige Israel. Terroristens minibuss hadde israelske bilskilt. Den kraftige eksplosjonen ødela minibussen totalt, og fikk passasjerbussen til å gå helt rundt minst en gang. Bensintanken begynte å brenne og dette medførte en ny kraftig eksplosjon. Islamsk hellig krig har påtatt seg ansvaret for terrorangrepet. Den palestinske selvstyremyndigheten utstedte en melding som fordømte terrorangrepet.

Utsetter reise
På grunn av sikkerhetssituasjonen har statsminister Ariel Sharon utsatt reise til USA, men planene om et møte med president George W. Bush mandag står fast. Den amerikanske presidenten fordømte onsdag terrorangrepet


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart