Tenåringsjente drept

For første gang siden Yassir Arafat startet den pågående krigen i september 2000, eksploderte en selvmordsbomber sin sprengladning i Herzliya i en restaurantkø tirsdag kveld. Den 15 år gammel jenta Hadar Hershkovitz ble drept i angrepet. Terrororganisasjonene Hamas sier i følge NTB at angrepet var "en naturlig reaksjon på israelske forbrytelser». Ni israelere ble skadet av selvmordsbomben. Eksplosjonen skjedde utenfor en veldig populær restaurant i hjertet av den israelske kystbyen. Det er tegn som tyder på at ikke alle terroristens eksplosiver gikk av. Dette kan ha spart livet til mange av de 30 gjestene som var på besøk i restauranten.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart